Diānas Dimzas-Dimmes 60 gadu jubilejas izstāde PIEDZIMŠANAS DIENA

  No 4. līdz 27. aprīlim Kalnciema kvartāla galerijā skatāma mākslinieces Diānas Dimzas-Dimmes 60 gadu jubilejas izstāde “Piedzimšanas Diena”.

Izstāde apkopos mākslinieces gadu gājuma spilgtākos darbus kā simbolus dažādiem dzīves posmiem.“Mana izstāde esmu es, bet katram māksliniekam tā vienmēr ir piedzimšanas diena. Dažādi darbi, kuri nonākuši vienkop kādam dzīves posmam noslēdzoties,” tā par jubilejas izstādi stāsta Diāna.

Diāna Dimza-Dimme, šobrīd Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izglītības programmu kuratore, kopš 1986. gada piedalījusies vairāk nekā 100 izstādēs Latvijā un ārzemēs, tostarp aizvadījusi vairāk nekā 30 personālizstādes, 30 kopizstādes un 8 simpozijus. Kā vairāku vietēju un starptautisku apbalvojumu un stipendiju laurēte, mākslinieces darbi atrodas dažādu Latvijas un Nīderlandes muzeju kolekcijās, kā arī privātkolekcijās 20 valstīs. 

Izstādes atklāšanu kopā ar mākslinieci ieplānojiet 4. aprīlī plkst. 18.00  Izstādes norises laikā plānots dejas meditācijas brīdis (konkrēts laiks tiks precizēts drīzumā), savukārt mākslinieces dzimšanas dienā, 23. aprīlī, Diāna visu dienu būs satiekama galerijā, aicinās kopā zīmēt un aprunāties.

Izstāde Kalnciema kvartāla galerijā atvērta katru darba dienu plkst. 10.00-18.00 un sestdienās plkst. 10.00-16.00, svētdienās galerija slēgta.

Ieeja bez maksas. 

Vairāk:

http://www.kalnciemaiela.lv/en/aktualitates/-diana-dimzadimmes-anniversary-exhibition-birth-day-from-april-4/