Rozentāla biedrības konkurss māksliniekiem 2021

Līdz šī gada15. maijam ir iespēja pieteikties rezidencei Somijā!

Rozentāls- seura (Rozentāla biedrība, Somijas un Latvijas draudzības apvienība) aicina visu radošo jomu Latvijas profesionāļus - amatniekus, dizainerus, vizuālos māksliniekus, arhitektus, industriālos dizainerus, skatuves māksliniekus, komponistus, mūziķus, kuratorus, producentus, žurnālistus, rakstniekus un pētniekus pieteikties dzīvesvietai Fiskars ciematā Somijā.

Uzturēšanās periods ir 2021. gada septembris. Rezidence tiks organizēta atbilstoši tā laika Covid 19 situācijai. Mākslinieka rezidenta izmitināšana ir bez maksas. Rozentāla biedrība piedāvā pilnībā mēbelētu dzīvokli ar privātu virtuvi, vannas istabu un darba telpu tradicionālā skandināvu stila mājā Fiskars ciemata centrā. Dzīvoklis ir piemērots arī nelielai ģimenei vai diviem māksliniekiem. Mākslinieks saņems atbalstu arī ceļa izdevumu segšanai. Māksliniekiem pašiem jāfinansē savas uzturēšanās izmaksas un darba materiāli.

Rozentāla biedrība vēlas, lai mākslinieks būtu gatavs iepazīstināt ar savu darbu pārējos rezidences dalībniekus.

KĀ PIETEIKTIES?

Mākslinieki rezidenti / mākslinieki tiek izvēlēti, pamatojoties uz pieteikumiem (darba plānu, CV un portfolio). Pieteikums jānosūta angļu valodā. Pieteikšanās periods sākas 1. maijā un beidzas 15. maijā plkst. 23.59.

Pievienotajā saitē ne tikai informācija par pieteikšanos, bet arī daži video no iepriekšējo gadu dalībniekiem!

Vairāk:

https://www.rozentals-seura.fi/en/residency/