izstāde SAJŪTAS

J. Graubiņa Līvānu MMS izstāžu namā, Rīgas ielā 12, Līvānos, apskatāma mākslinieču Elīnes Bukas, Agneses Tukānes un Gunas Stikānes izstāde “Sajūtas”.

Mākslinieču trio ir Latvijas mākslas akadēmijas Tekstilmākslas nodaļas maģistra programmas studentes. Izstādes ekspozīciju veido viņu kopdarbs – instalācija “Renāte” (konceptuāls veltījums padomju laiku sekcijām), kā arī mākslinieču individuālie darbi tādos mākslas medijos kā fotogrāfija, tekstils, grafika un gleznojumi.

“Simboliski, sajūtu līmenī, atveram gadiem uzkrāto darbu glabātuvi, līdzīgi kā sasitot krājkasīti, lai ielūkotos iekšienē. Tas, ko uztveram, materializējas citā kvalitātē, izvirzot par prioritāti lietu personificēšanos un, laikam ritot, veido noslāņojumu ar dažādiem emocionāliem pieskārieniem,” izstādes ekspozīciju raksturo mākslinieču apvienība.

Izstādi organizē: Mūsdienu mākslas galerija sadarbībā ar J.Graubiņa Līvānu mūzikas un mākslas skolu. Izstāde būs apskatāma līdz 28.oktobrim. izstāžu nama darba laiks: otrdienās, trešdienās, ceturtdienās no pl.13:00-18:00, piektdienās no pl.13:00-17:00, sestdienās, svētdienās un pirmdienās – brīvs.

Vairāk informācijas: www.facebook.com/musdienumaksla.–

— at Jēkaba Graubiņa Līvānu Mūzikas un Mākslas Skola.